06-09-2017

Vacature medewerker Financiën en Control (m/v)

De Vooruitgang zoekt een medewerker Financiën en Control (m/v)


Stichting Woningbeheer De Vooruitgang is in beweging en zoekt daarom een medewerker Financiën en Control die deze uitdaging met haar wil vormgeven.

Als medewerker Financiën en Control ben je een veelzijdige duizendpoot.
Enerzijds heb je een eigen takenpakket en verantwoordelijkheden. De financiële administratie en delen van de huuradministratie behoren daartoe. Je regelt de betalingen en je draagt zorg voor de salarisadministratie. Daarnaast behoren VvE-beheer, kasbeheer en verzekeringsbeheer ook tot jouw werkzaamheden. Anderzijds ondersteun je de Coördinator Financiën: je faciliteert hem onder andere door voorwerk te doen voor de jaarrekening, door het aanleveren van informatie ten behoeve van de in- en externe verantwoording richting bestuur, management, Raad van Commissarissen en externe toezichthouders. Je levert een belangrijke bijdrage aan de rapportagecyclus, waaronder de (meerjaren) begroting, managementrapportages, en de externe verantwoording naar de overheid (dPi en dVi) en de branchevereniging van woningcorporaties (Aedes Benchmark). In overleg met de Coördinator Financiën stemmen jullie de werkzaamheden onderling af.

Door de veranderingen in de wet- en regelgeving in de sector, maar bijvoorbeeld ook door digitalisering, verandert er in hoog tempo veel op het gebied van financiën, verantwoording en control. De Vooruitgang is een kleine organisatie, die sterk in ontwikkeling is. We zoeken daarom iemand die snel snapt wat er moet gebeuren. Die zich verantwoordelijk voelt en een stap extra zet als het werk er om vraagt. Die zelf mogelijkheden voor verbetering signaleert, daarin proactief is en die verbeteringen ook initieert en implementeert.

Jouw profiel/persoonlijkheid
 • Je beschikt minimaal over HBO werk- en denkniveau.
 • Je hebt affiniteit met een kleine organisatie in een uniek woningmarktgebied.
 • Ervaring in de volkshuisvesting en kennis van de nieuwe Woningwet is een grote pré.
 • Je bent zelfstandig, proactief en ondernemend maar ook een teamspeler die vertrouwen wekt.
 • Je bent kritisch, zorgvuldig en je hebt oog voor detail.
 • Je voelt je verantwoordelijk en bent analytisch.
 • Je bent goed bekend met automatisering.
Arbeidsvoorwaarden
 • Een uitdagende rol bij een maatschappelijke onderneming met een vooruitstrevende visie.
 • Grote mate van verantwoordelijkheid.
 • Ruimte om mee te denken richting het optimaliseren van werkprocessen.
 • Een contract met uitzicht op een vast dienstverband.
 • Een 32 – 36 urige werkweek.
 • Salaris in schaal I van de CAO Woondiensten.
Over De Vooruitgang

Stichting Woningbeheer De Vooruitgang staat voor het realiseren van goed en met kwaliteit wonen in Edam-Volendam. We streven continu naar een kwalitatief hoogwaardige dienstverlening voor alle huurders van onze circa 1.150 woningen. We zijn een relatief kleine organisatie die haar naam eer aan doet: we zoeken steeds naar nieuwe manieren om op ontwikkelingen in te spelen. Ons team kenmerkt zich door brede inzetbaarheid en collegialiteit, door de gedrevenheid om samen iets te betekenen voor onze huurders en door een open, klantgerichte instelling.

Contactinformatie

Wil je meer informatie of heb je vragen over deze vacature, neem dan contact op met Ben Veerman via b.veerman@devooruitgang.com of bel 0299 – 399960.

Sollicitaties kunnen vóór 18 september 2017 worden gestuurd naar b.veerman@devooruitgang.com of naar Stichting Woningbeheer De Vooruitgang, Julianaweg 190, 1131 DL Volendam, t.a.v. de heer B. Veerman.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer nieuws

Inloggen Mijn pagina
Meest bekeken