13 juli 2021

Bereikbaarheid & woningaanbod zomervakantie

De vakantieperiode breekt alweer bijna aan. Wij maken u via onderstaand bericht graag attent op een aantal huishoudelijke mededelingen die betrekking hebben op de vakantieperiode zoals onze bereikbaarheid, de communicatie over vrijkomende woningen, inschrijvingen en meer. 

Bereikbaarheid & woningaanbod zomervakantie

Heeft u een vraag? U kunt ons telefonisch bereiken tussen 8.00 en 12.00 uur
De Vooruitgang is van 26 juli t/m 13 augustus telefonisch bereikbaar van 8.00 tot 12.00 uur. Wordt uw telefoontje in de middag niet beantwoord door ons? Belt u dan de ochtend erna even terug of stuur ons een e-mail. Vanwege de lage bezetting kan het voorkomen dat u iets langer moet wachten wanneer u ons in de vakantieperiode telefonisch probeert te bereiken. Wij hopen op uw begrip.

Als sprake is van een spoedgeval, kunt u rechtstreeks contact opnemen met onze alarmlijn via: 075-6701701.

Niet-spoedeisende klachten
Ook onze aannemers gaan met vakantie. Daarom worden niet-spoedeisende klachten na de bouwvak weer opgepakt.

Géén woningaanbod en minder snelle verwerking van inschrijvingen
Van woensdag 21 juli t/m dinsdag 17 augustus worden er geen vrijkomende woningen aangeboden en kan de verwerking van inschrijvingen mogelijk langer duren. Wanneer u zich wilt inschrijven als woningzoekende, mag u uw inschrijving natuurlijk wel gewoon insturen (per post of per e-mail).

U bent van harte welkom, maar wel graag op afspraak
Wij herinneren u er graag aan dat u van harte welkom bent om bij ons op bezoek te komen, maar dat daarvoor een afspraak nodig is. Indien u in de vakantieperiode een afspraak wilt maken, kunt u telefonisch contact met ons opnemen.

Wij wensen u een heerlijke vakantie toe!