27 januari 2020

And the winner is…

And the winner is…

In december vorig jaar riepen wij u op uw stem te laten horen als lid van ons online klantenpanel. Compleet overweldigd zijn wij door de hoeveelheid nieuwe aanmeldingen. Op dit moment is het aantal leden, inclusief nieuwe mensen, in totaal 160! Een fantastisch aantal.

Met dit bericht willen we graag onze waardering en dankbaarheid uitspreken. Uw feedback helpt ons echt enorm om onze organisatie en onze dienstverlening te verbeteren.

Vorige week is het eerste panelonderzoek uitgezet en hebben wij het bottertje verloot onder de nieuwe leden. De gelukkige winnaar is hierover inmiddels geïnformeerd :-). Wij streven ernaar om na elk panelonderzoek de resultaten aan u terug te koppelen via een nieuwsbericht op onze website.

Heeft u ons vorige berichtje gemist, maar heeft u wel ideeën over hoe het beter kan bij De Vooruitgang? Of zit u met een onderwerp die u graag bespreekbaar maakt? Weet dan dat u zich op elk moment kunt aanmelden voor het klantenpanel. U leest hier het vorige bericht terug. Hierin wordt uitgelegd hoe het klantenpanel werkt en hoe u zich daarvoor aanmeldt.

Direct aanmelden? Dat kan hier.

Wij kijken ernaar uit om u te mogen verwelkomen als nieuw lid!