29 januari 2020

Beterburen helpt u bij vervelende situaties met uw buren

Een conflict met uw buren kan behoorlijk complex worden. Zelfs als de oorzaak ervan heel simpel is. Soms spelen oude emoties mee over eerdere voorvallen (die er wellicht niets mee te maken hebben), of uw buurman of buurvrouw is totaal niet voor rede vatbaar. Gevolg: u en uw buren hebben geen contact meer en u voelt zich boos of niet begrepen. Dat is niet fijn en dat wil eigenlijk niemand. Toch?

Beterburen helpt u bij vervelende situaties met uw buren

Maar wist u dat u dergelijke situaties niet alleen hoeft op te lossen? Beterburen kan u daarbij helpen. Hun hulp en advies is geheel gratis. Beterburen is een organisatie die bemiddeling biedt aan buren die overlast van elkaar ervaren en daar zelf niet uitkomen. Buurtbemiddelaars ondersteunen u en uw buren bij het voorbereiden naar een eventueel gezamenlijk bemiddelingsgesprek.

Beterburen is actief in verschillende plaatsen, waaronder Edam-Volendam. Voor een afspraak of meer informatie verwijzen wij u graag door naar hun website. In deze folder leest u meer over hun werkwijze en wat zij kunnen betekenen voor u.

Vindt u het prettiger om De Vooruitgang als tussenpersoon hebben, dan kunt u ons altijd even bellen. Wij helpen u graag verder. Let op: De Vooruitgang treedt alleen op als tussenpersoon en niet als bemiddelingspartij bij onenigheid met uw buren.

Voorkomen is natuurlijk beter dan genezen. In deze folder leest u tips die kunnen voorkomen dat burenoverlast verzandt in een (langdurige) burenruzie.