11 maart 2020

Coronavirus en de richtlijnen van De Vooruitgang

Coronavirus en de richtlijnen van De Vooruitgang

Het RIVM adviseert maatregelen om besmetting met Corona zoveel mogelijk te beperken. Ook bij De Vooruitgang nemen we deze adviezen ter harte. We volgen daarbij de richtlijnen van het RIVM. Om het besmettingsgevaar zoveel mogelijk beperken, gelden deze richtlijnen:

Medewerkers schudden geen handen en houden afstand van gesprekspartners
Onze medewerkers schudden tijdelijk geen handen. Ze houden afstand van bezoekers en gesprekspartners.

Is er een (reparatie) afspraak met u ingepland en heeft u klachten (verkoudheid, hoesten of koorts)? Dan verzoeken wij u om de geplande afspraak telefonisch te verzetten. De nieuwe afspraak zal over minimaal 2 weken plaatsvinden.

Voordat wij (of medewerkers van onderhoudsbedrijven) uw woning binnenkomen
Indien wij of een medewerker van onderhoudsbedrijven een afspraak met u hebben, vragen we voordat we bij u binnenkomen of u klachten heeft. Klachten zijn bijvoorbeeld verkoudheid, hoesten of koorts. Is het antwoord ja? Dan gaat de afspraak niet door. We maken dezelfde dag een nieuwe afspraak met u voor over minimaal 2 weken.

U wilt een bezoek brengen aan de balie van De Vooruitgang?
U blijft natuurlijk welkom bij ons. Wel treffen wij extra maatregelen:

  • We geven geen hand;
  • We houden iets meer afstand;
  • Heeft u klachten (verkoudheid, hoesten of koorts)? Dan vragen wij u niet naar ons toe te komen, maar ons te bellen of een e-mail te sturen.
  • Onze medewerkers met lichte verkoudheid werken eventueel vanuit huis. Persoonlijke afspraken met deze medewerkers gaan niet door. Waar mogelijk is er telefonisch contact.

Wij hopen op uw begrip en uw medewerking.