9 december 2014

De Vooruitgang stopt met papieren woonbonnen

Met ingang van 1 januari 2015 treft u geen woonbonnen meer aan in de NIVO.
Voortaan kunt u alleen reageren op vrijkomende woningen via onze website: www.devooruitgang.com. Waarom alleen reageren via internet? Sinds De Vooruitgang vanaf 1 oktober 2011 is overgegaan naar een nieuw woningverdeelsysteem is ook het traditionele
lotingssysteem afgeschaft. Het nieuwe systeem is transparant en legt gelijk verantwoording af aan alle woningzoekenden. Na drie jaar twee kanalen naast elkaar te hebben gebruikt, merken wij dat het gebruik van de papieren woonbon drastisch is afgenomen. Omdat de kosten inmiddels niet meer opwegen tegen de baten, heeft De Vooruitgang besloten om reacties op woningen alleen via het internet te verwerken.
Wat verandert er voor u? Alleen de papieren woonbon verdwijnt, voor de rest niets. U kunt met uw inschrijfnummer en wachtwoord die u bij de inschrijving ontvangt via onze website reageren op onze vrijkomende woningen. 
Uw emailadres Om u nu en in de toekomst nog beter van dienst te kunnen zijn, zouden wij graag uw emailadres ontvangen. Dus huurt u een woning van De Vooruitgang, stuur dan uw emailadres onder vermelding van uw inschrijfnummer naar: info@devooruitgang.com. Bij voorbaat hartelijk dank.

Mocht u nog vragen hebben, dan staan wij u uiteraard graag te woord. U kunt ons bereiken via telefoon (0299-399960) of email (info@devooruitgang.com).