7 juli 2020

De Vooruitgang wenst u een fijne, zonnige vakantie toe!

De vakantieperiode breekt alweer bijna aan. En hoewel een vakantie in het buitenland niet vanzelfsprekend is dit jaar, hopen wij dat u toch kunt genieten van uw vrije dagen. Wij maken u graag attent op een aantal huishoudelijke mededelingen die betrekking hebben op de vakantieperiode.

De Vooruitgang wenst u een fijne, zonnige vakantie toe!

De Vooruitgang is geopend op reguliere openingstijden, maar met lage bezetting
De Vooruitgang is in de vakantieperiode geopend op de reguliere openingstijden. Vanwege de lagere bezetting kan het echter voorkomen dat u iets langer moet wachten wanneer u ons telefonisch probeert te bereiken.
Ook onze aannemers gaan met vakantie. Daarom worden niet-spoedeisende klachten na de bouwvak weer opgepakt. Wij hopen op uw begrip.

Geen woningaanbod en geen verwerking van inschrijvingen van 20 t/m 31 juli
Gedurende de vakantieperiode - van 20 juli t/m 31 juli - worden er geen vrijkomende woningen aangeboden en verwerken wij geen inschrijvingen. Wanneer u zich wilt inschrijven, mag u deze natuurlijk wel gewoon insturen (per post of per e-mail). De verwerking ervan zullen wij na de vakantieperiode weer oppakken. U ontvangt hierover vanaf maandag 3 augustus van ons een bericht.

U bent van harte welkom, maar wel graag op afspraak
Wij herinneren u er nogmaals aan dat u van harte welkom bent om bij ons op bezoek te komen, maar dat daarvoor een afspraak nodig is. Deze kunt u heel eenvoudig hier inplannen op onze website. Bij vragen kunt u altijd even bellen. Indien u in de vakantieperiode een afspraak wilt maken, kunt u telefonisch contact met ons opnemen.

Wij wensen u een fijne, zonnige vakantie toe!