15 oktober 2021

Even voorstellen: Mehdi, onze nieuwe opzichter

Op 1 oktober trad Mehdi Ait Abdellah in dienst bij De Vooruitgang als Allround Opzichter. Door groei van het woningbezit van De Vooruitgang is uitbreiding van het team nodig en is een tweede opzichter aangetrokken. Even voorstellen dus! Mehdi zal in de rol van Allround Opzichter het dagelijks onderhoud (reparatieverzoeken van huurders) opvolgen en denkt mee over het planmatig onderhoud aan de complexen van De Vooruitgang.  

Even voorstellen: Mehdi, onze nieuwe opzichter

In verschillende functies was Mehdi al betrokken bij woningcorporaties en verloor zijn hart eraan. Mehdi: “Ik heb het altijd geambieerd om bij een woningcorporatie te werken. De techniek spreekt me ontzettend aan, het organisatorische aspect, de sociale betrokkenheid en de dienstbaarheid naar mensen die sociaal gezien niet veel te besteden hebben. Daar haal ik veel voldoening uit."

Rode draad in de loopbaan van Mehdi zijn vastgoed, onderhoud en service verlenen. Dat begon al toen hij in Utrecht de studie Vastgoed Onderhoudmanagement volgde aan het Nimeto. Na zijn studie nam hij banen aan als calculator/werkvoorbereider bij diverse vastgoed onderhoudsbedrijven en kwam daarmee vaak in aanraking met woningcorporaties. “Zo kon ik mij een goed beeld vormen van hoe het is om bij een woningcorporatie te werken, dus toen ik de vacature van Opzichter bij De Vooruitgang zag heb ik gelijk gereageerd.”

Op de vraag hoe Mehdi zijn nieuwe baan tot nu toe ervaart is hij positief: “Ik werd goed ontvangen en geholpen door al mijn collega’s. Werken bij De Vooruitgang maakt mij tot nu toe super enthousiast. Tuurlijk moet ik nog wennen en mijn weg vinden binnen de organisatie maar dat hoort bij een nieuwe baan. Ik heb er alle vertrouwen in dat dit goed komt.”

Wij wensen Mehdi succes!