9 februari 2023

Huissleutel of tag bestellen? Lees dan eerst even dit.

De bestelprocedure van (extra) huissleutels en elektronische tags/transponders verschilt en is afhankelijk van het type woning dat u van ons huurt. Waarin het verschil zit, lichten we hieronder toe. 

Huissleutel of tag bestellen? Lees dan eerst even dit.

U bent huurder van een eengezinswoning
Extra huissleutels van eengezinswoningen kunnen bij een reguliere slotenmaker worden gedupliceerd. De kosten voor het na laten maken van (extra) sleutels zijn voor rekening van de huurder. Het is NIET nodig om de aanvraag van extra huissleutels van eengezinswoningen via De Vooruitgang te doen.

U bent huurder van een appartement
Extra huissleutels en/of een elektronische tag/transponder voor appartementen kunt u UITSLUITEND via onze website aanvragen via deze pagina.

De kosten voor een extra sleutel of een elektronische tag/transponder bedragen € 35,00 per stuk. Let op: dit is géén waarborgsom, het zijn eenmalige administratiekosten die De Vooruitgang in rekening brengt. Na bestelling ontvangt u per mail meer informatie over de vervolgstappen zoals het ophalen van uw sleutel of tag/transponder.

Sleutels van postkastjes
Sleutels van postkastjes kunnen bij een reguliere slotenmaker worden gedupliceerd. De kosten voor het na laten maken van (extra) postkastsleutels zijn voor rekening van de huurder. Het is NIET nodig om de aanvraag van extra postkastsleutels via De Vooruitgang te doen.