23 april 2021

Koopovereenkomst gemeente Edam-Volendam en De Vooruitgang voor Maria Goretti locatie is goedgekeurd!

Koopovereenkomst Maria Goretti locatie is goedgekeurd!

Goed nieuws! De koopovereenkomst tussen gemeente Edam-Volendam en De Vooruitgang voor de herontwikkeling van de Maria Goretti locatie aan de Julianaweg is op 22 april goedgekeurd door de gemeenteraad. Dit akkoord betekent dat De Vooruitgang kan gaan starten met de invulling van de herontwikkeling. Een proces dat we zullen vormgeven met verschillende partijen.

Het Maria Goretti-project is een onderdeel van meerdere woningbouwprojecten die De Vooruitgang in de nabije toekomst zal realiseren. Met de nieuwbouw van sociale huurwoningen willen we de huizenmarkt in onze gemeente verlichten en daarmee aan zoveel mogelijk woningzoekenden een betaalbaar thuis kunnen bieden.

Participatietraject Maria Goretti - doet u mee?
Voor herontwikkeling van de Maria Goretti locatie nodigen wij woningzoekenden en omwonenden van harte uit om deel te nemen aan het participatietraject. Met uw deelname krijgt u een stem in de ontwikkeling van en het vormgeven aan het project.

Heeft u interesse om deel te nemen aan het participatietraject? Mail ons dan naar info@devooruitgang.com met als onderwerp ‘Participatietraject Maria Goretti’.

De komende weken geven wij verdere invulling aan het participatietraject. We houden u op de hoogte van alle ontwikkelingen.