19 april 2022

Status 18 jongerenappartementen Kindcentrum Broeckgouw

Status 18 jongerenappartementen Kindcentrum Broeckgouw

De bouw van de 18 appartementen op De Broeckgouw verloopt volgens schema. Alle gevels en het dak van het woongebouw zijn gesloten, het pand heeft daarmee de status water- en winddicht verkregen. Die status maakt het mogelijk om te starten met de afbouw, dat is op dit moment in volle gang. Daarnaast wordt in de appartementen de isolatie gelegd voor de zevende dekvloer.

Over het project
Op de Broeckgouw in Volendam realiseert de gemeente Edam-Volendam een Kindcentrum waarbinnen zich straks een kinderdagopvang en peuterspeelzalen bevinden. Bovenop het Kindcentrum worden 18 sociale huurwoningen gebouwd, deze neemt De Vooruitgang af van de gemeente voor de verhuur aan jongeren.

Aanmelden voor deze woningen is nog niet mogelijk
Het is nu nog niet mogelijk om u aan te melden als geïnteresseerde voor deze woningen. Als het zover is, ontvangen woningzoekenden per e-mail informatie over de aanmeldprocedure. Vooralsnog staat de start van de inschrijving gepland voor eind juni 2022.

Lees alles over dit project op onze projectpagina '18 appartementen Kindcentrum Broeckgouw'.

Status 18 jongerenappartementen Kindcentrum BroeckgouwStatus 18 jongerenappartementen Kindcentrum BroeckgouwStatus 18 jongerenappartementen Kindcentrum BroeckgouwStatus 18 jongerenappartementen Kindcentrum BroeckgouwStatus 18 jongerenappartementen Kindcentrum BroeckgouwStatus 18 jongerenappartementen Kindcentrum BroeckgouwStatus 18 jongerenappartementen Kindcentrum BroeckgouwStatus 18 jongerenappartementen Kindcentrum BroeckgouwStatus 18 jongerenappartementen Kindcentrum BroeckgouwStatus 18 jongerenappartementen Kindcentrum Broeckgouw