27 februari 2013

Stichting Woningbeheer de Vooruitgang en De Zorgcirkel in Zukke Zorge

Vanavond op LOVE radio in Edam-Volendam

Stichting Woningbeheer de Vooruitgang en de Zorgcirkel zijn aanstaande woensdag 27 februari om 19:30 uur de gasten in het L.O.V.E. Radio-programma Zukke Zorge. 

De Vooruitgang staat voor het realiseren van goed verzorgd wonen in Edam-Volendam, vooral voor minder kansrijke groepen en wil daarmee de kwaliteit van leven van haar huurders verbeteren.Vincent Tuijp (Coördinator Klant & Markt) en Claudia Schilder-Mol (woonconsulent)  komen in “Zukke Zorgen“ daar meer over vertellen en dan vooral over de nieuwbouw aan de Julianaweg en in Broeckgouw. Het bestuur van de stichting vindt dat het voor zijn huurders, koepel- en brancheorganisaties, culturele en maatschappelijke organisaties in onze gemeenschap waarmee wordt samengewerkt, duidelijk moet zijn hoe de missie voor de stichting geïnterpreteerd dient te worden.

Ook De zorgcirkel is druk aan het bouwen. Hoewel officieel met pensioen, houdt voormalig manager Cees de Wit zich nog steeds actief met de nieuwbouw bezig. Cees is woensdag te gast in “Zukke Zorgen” om over de voortgang van de bouw te vertellen.

Uitzending om 19:30 uur
106,6 FM of te beluisteren en te kijken via LOVE TV