26 februari 2020

Wij ontvingen waardevolle resultaten uit het eerste panelonderzoek!

Wij ontvingen waardevolle resultaten uit het eerste panelonderzoek!

Aan het begin van dit jaar hebben wij het eerste klantenpanelonderzoek van 2020 uitgezet. In dit panelonderzoek zijn verschillende onderwerpen voorgedragen om te bekijken waar de behoefte van de panelleden ligt. De resultaten van het onderzoek geven inzicht in de onderwerpen die volgens u, als panellid, de meeste aandacht vragen.

Waarom een klantenpanel?
De Vooruitgang wil graag weten hoe huurders, woningzoekenden en andere geïnteresseerden aankijken tegen verschillende zaken. Daar is het panel voor opgericht. In dit panel worden de panelleden vier tot vijf keer per jaar bevraagd over onderwerpen waar De Vooruitgang mee aan de slag wil. De panelleden kunnen meedenken en voorzien De Vooruitgang van inzicht in wat er speelt en wat zij belangrijk vinden.

Wat kwam er uit het onderzoek?
Panelleden geven in het eerste onderzoek van 2020 aan dat woonbehoeften en onderhoud/reparaties de meest interessante onderwerpen zijn voor een volgend panelonderzoek. Andere onderwerpen die panelleden willen bespreken, zijn voornamelijk schoonmaak en renovatie/duurzaamheid.

Als panelleden het voor het zeggen hadden bij De Vooruitgang, dan zouden zij onderwerpen als onderhoud, nieuwbouw en veiligheid als eerste aanpakken.

De resultaten van het eerste onderzoek zijn een leidraad voor de inrichting van volgende panelonderzoeken. Per panelonderzoek wordt 1 onderwerp onderzocht. Deze onderwerpen komen voort uit de respons op het bovengenoemde panelonderzoek.

Aanmelden kan op elk moment!
Denkt u nu: aan mij is nooit iets gevraagd? U kunt zich op elk moment aanmelden voor ons online klantenpanel. Direct aanmelden? Dat kan hier.

Na uw inschrijving wordt u via e-mail uitgenodigd om korte online vragenlijsten in te vullen. U kunt zich op elk gewenst moment weer uitschrijven.

Meer informatie over ons online klantenpanel vindt u hier.