Parkeren

De enige parkeerplaatsen die De Vooruitgang bezit, zijn die in de parkeergarage van het complex Julianaweg-Kielstraat. Deze volledig verdiepte parkeergarage biedt plaats aan ongeveer 120 voertuigen en heeft een in- en uitrit naar de Boegstraat.

De Vooruitgang exploiteert de parkeergarage niet zelf; de exploitatie van de parkeergarage is in handen van een gespecialiseerd bedrijf. Een aantal parkeerplaatsen is bestemd voor de bewoners van de appartementen. Huurders kunnen een parkeerplaats via dit bedrijf huren á € 55,- per maand (prijspeil 2017). Huurders zijn niet verplicht een parkeerplaats te huren.

De overige plekken zijn openbare parkeerplaatsen. Deze kunnen tegen betaling gebruikt worden door bijvoorbeeld buurtbewoners, bezoekers van het complex of toeristen.

Modern en veilig
Deze moderne parkeergarage is licht, ruim en voorzien van slagbomen en speedgates bij de ingang. Die staan overdag open, maar kunnen ’s avonds uit veiligheidoverweging worden afgesloten. Een speedgate is een snelsluitend hek dat opent en sluit met een snelheid van 1 meter per seconde. Het biedt een hoger beveiligingsniveau dan de klassieke slagbomen.
De parkeergarage onder het complex Julianaweg-Kielstraat biedt plaats aan ongeveer 120 voertuigen. Een aantal parkeerplaatsen is bestemd voor de bewoners van de appartementen. Huurders kunnen een parkeerplaats huren á € 55,- per maand.