Project 18 appartementen ‘Kamperzand’

Nieuwbouwproject ‘Kamperzand’ is de tweede fase van het nieuwbouwproject op de locatie waar de voormalige basisschool ‘de Blokhwere’ was gevestigd. Het plan omvat de nieuwbouw van 18 energiezuinige seniorenappartementen van gemiddeld 77m2. ‘Kamperzand’ wordt gerealiseerd door Van den Hogen Bouwbedrijven. Deze 18 woningen zijn door De Vooruitgang inmiddels allemaal toegewezen aan een huurder. 

Fase 1 van dit nieuwbouwproject, ‘Oude Blokwhere’, leverde eerder al 12 energiezuinige sociale huurwoningen op. Deze eengezinswoningen werden gerealiseerd binnen het concept Fijn Wonen concept (project ‘Oude Blokwhere’).

Duurzame appartementen
De appartementen zijn gasloos, verwarming wordt geregeld via een individuele elektrische combi-warmtepomp. In een warme zomer zorgt dit systeem voor verkoeling via koud water dat door de vloerverwarmingsleidingen loopt. Het dak van het appartementencomplex wordt voorzien van zonnepanelen.

Wat is de huidige status van het nieuwbouwproject?
De bouw is gereed en de woningen zijn toegewezen.

Digitale rondleiding? Dat kan!
De Vooruitgang heeft een 3D scan laten maken door Josh Steenbeek van Momaso. Via deze link kunt u digitaal een kijkje nemen in alle appartementen. Tip: lees eerst de handleiding via deze link.

Aanmelden voor deze woningen
De aanmeldperiode voor de 18 appartementen van Kamperzand is verstreken. Het is daarom niet meer mogelijk u aan te melden voor deze woningen.

Downloads (PDF)

Technische omschrijving

Situatieschets

Woningoverzicht

Informatie sanitair

Informatie keuken

Bouwkundige plattegrond begane grond

Bouwkundige plattegrond 1e verdieping

Bouwkundige plattegrond 2e verdieping

Plattegrond type 1

Plattegrond type 1B

Plattegrond type 1sp

Plattegrondvc type 1spB

Plattegrond type 2

Plattegrond type 2B

Plattegrond type 2sp

Plattegrond type 2spB

Plattegrond fietsenberging

Symboolverklaring installatietechniek

Met deze link kunt u alle bovenstaande documenten in één keer samen downloaden (ZIP-bestand).