Project 18 appartementen ‘Kindcentrum Broeckgouw’

In nieuwbouwwijk De Broeckgouw in Volendam worden 18 sociale huurappartementen voor jongeren gerealiseerd, samen met een Kindcentrum voor de gemeente Edam-Volendam.

Bovenop het kindcentrum (kinderdagopvang en peuterspeelzalen) dat de gemeente Edam-Volendam realiseert, worden ook woningen gebouwd. De Vooruitgang neemt deze 18 sociale huurappartementen af van de gemeente. De gemeente Edam-Volendam en De Vooruitgang hopen hiermee bij te dragen aan het verlagen van de druk op de woningmarkt. Het nieuwe complex is gelegen aan de zuidkant van nieuwbouwwijk de Broeckgouw in Volendam.

Wat is de huidige status van het bouwproject?
De bouw van de 18 appartementen op De Broeckgouw verloopt volgens schema. Alle gevels en het dak van het woongebouw zijn gesloten, het pand heeft daarmee de status water- en winddicht verkregen. Die status maakt het mogelijk om te starten met de afbouw, dat is op dit moment in volle gang. Daarnaast wordt in de appartementen de isolatie gelegd voor de zevende dekvloer.De verwachte oplevering staat gepland in oktober.Wij houden u op deze pagina op de hoogte van alle ontwikkelingen.

Aanmelden voor deze woningen is nog niet mogelijk
Het is nu nog niet mogelijk om u aan te melden als geïnteresseerde voor deze woningen. Als het zover is, ontvangen woningzoekenden per e-mail informatie over de aanmeldprocedure. Deze informatie vindt u dan ook op onze website. De start van de inschrijving staat gepland voor eind juni 2022.
​​​​​