Project 18 appartementen 'Riepel' (Kindcentrum Broeckgouw)

In nieuwbouwwijk De Broeckgouw in Volendam wordt wooncomplex Riepel gerealiseerd, 18 sociale huurappartementen voor jongeren, samen met een Kindcentrum voor de gemeente Edam-Volendam.

Bovenop het kindcentrum (kinderdagopvang en peuterspeelzalen) dat de gemeente Edam-Volendam realiseert, worden ook woningen gebouwd. De Vooruitgang neemt deze 18 sociale huurappartementen af van de gemeente. De gemeente Edam-Volendam en De Vooruitgang hopen hiermee bij te dragen aan het verlagen van de druk op de woningmarkt. Het nieuwe complex is gelegen aan de zuidkant van nieuwbouwwijk de Broeckgouw in Volendam.

Wat is de huidige status van het bouwproject?
Het nieuwbouwcomplex aan de Riepel is bijna gereed voor oplevering! De inschrijving voor een appartement in het nieuwbouwproject start binnnekort. De appartementen zijn bedoeld voor woningzoekenden van 18 jaar t/m 54 jaar.

Inschrijven voor deze woningen
De inschrijving voor de 18 energiezuinige jongerenwoningen start op woensdag 28 september 2022. Vanaf woensdag 28 september 12.00 uur tot dinsdag 4 oktober 12.00 uur kunt u via onze website reageren.

​​​​​