Project 54 appartementen ‘Oude Seinpaal’

Op de locatie waar voorheen de oude Seinpaal stond, ontwikkelt De Vooruitgang 54 sociale huurappartementen die bedoeld zijn voor de jongeren op de woningmarkt. Naar verwachting worden de appartementen in 2024 opgeleverd voor de verhuur.

Wat is de huidige status van het bouwproject?
In de week van 27 juni wordt de heistelling aangevoerd, later die week starten de heiwerkzaamheden. Deze duren tot ongeveer 20 juli en vinden in de regel plaats op werkdagen tussen 7.00 uur en 17.00 uur. Mogelijk wijkt de eindtijd op sommige dagen af (in uitzonderlijke gevallen) en lopen de werkzaamheden door tot 19.00 uur. Heiwerkzaamheden kunnen geluidsoverlast veroorzaken. Wij, Mercuur Bouw en De Vooruitgang, doen er uiteraard alles aan om de overlast tot een minimum te beperken en hopen op uw begrip.

Tijdens de bouwvak - van 29 juli tot 21 augustus 2022 - vinden er geen werkzaamheden plaats. Vanaf 22 augustus hervat Mercuur Bouw de bouwwerkzaamheden en maken zij een start aan de fundering en de beganegrond vloer en zal het casco van het appartementencomplex verder worden gebouwd.

Planning

  • Reeds begonnen – start voorbereidende werkzaamheden
  • Reeds begonnen - start boren warmtebronnen
  • Reeds begonnen - voorbereiding en start heien, start bouw
  • Week 36 2023 - oplevering woningen aan De Vooruitgang


Aanmelden voor deze woningen is nog niet mogelijk
Het is nu nog niet mogelijk om u aan te melden als geïnteresseerde voor deze woningen. Als het zover is, ontvangen woningzoekenden per e-mail informatie over de aanmeldprocedure. Deze informatie publiceren wij dan ook op onze website.

Wij houden u op deze pagina op de hoogte van alle ontwikkelingen.