Project 12 woningen ‘Oude Blokwhere’

Binnen het concept Fijn Wonen realiseerde Van Wijnen voor het project Oude Blokwhere 12 energiezuinige eengezinswoningen. Deze 12 woningen zijn door De Vooruitgang inmiddels allemaal toegewezen aan een huurder. 

'Welkom in uw woning'
Voor de nieuwe bewoners van de Val van Urk of het Kamperzand is een video gemaakt waarin antwoord wordt gegeven op mogelijke vragen. Tevens wordt erin uitgelegd wat er wel en niet mogelijk is in de woningen.


12 eengezinswoningen, 18 appartementen
Op deze bijzondere locatie was eerder basisschool De Blokwhere gesitueerd. De school is verhuisd, De Vooruitgang heeft de grond gekocht en beschikbaar gesteld voor woningbouw. Het totale project omvat 12 eengezinswoningen en 18 appartementen. Meer informatie over de 18 appartementen vindt u op de pagina Project 18 appartementen 'Kamperzand'.

Ruim en duurzaam
De 12 huurwoningen van het 201-type zijn voorzien van vloerverwarming, hebben zonnepanelen, zijn extra goed geïsoleerd én volledig gasloos! Een lucht/water-warmtepomp met een boiler zorgt voor de verwarming en een WTW-installatie voor de ventilatie. Kortom: veel slimme en vooral duurzame voorzieningen die het netto energiegebruik per woning terugbrengen. Zo blijft het wonen betaalbaar. Niet alleen vandaag, maar ook morgen en overmorgen.

De woningen hebben 3 slaapkamers, een ruime badkamer met 2e toilet, grote raampartijen en een vaste trap naar de zolder. Een ideale gezinswoning, die de ruimte biedt die een gezin tegenwoordig nodig heeft. De zolder is een onbenoemde ruimte die niet standaard wordt verwarmd. Indien door huurder hier een (slaap)kamer wordt gerealiseerd, moet worden voldaan aan de eisen qua verwarming, daglicht en ventilatie. De kosten hiervan zijn volledig voor rekening van de huurder. Meer informatie hierover kunt u opvragen bij de technische dienst van De Vooruitgang.

Downloads (PDF)

Technische omschrijving

Situatie-schets

Woningoverzicht

Brochure sanitair

Brochure keuken

Begane grond Val van Urk 1a - Kamperzand 2

Verdieping Val van Urk 1a - Kamperzand 2

Zolder Val van Urk 1a - Kamperzand 2

Begane grond Val van Urk 1b 1d - Kamperzand 4 8

Verdieping Val van Urk 1b 1d - Kamperzand 4 8

Zolder Val van Urk 1b 1d - Kamperzand 4 8

Begane grond Val van Urk 1c 1e - Kamperzand 6 10

Verdieping Val van Urk 1c 1e - Kamperzand 6 10

Zolder Val van Urk 1c 1e - Kamperzand 6 10

Begane grond Val van Urk 1f - Kamperzand 12

Verdieping Val van Urk 1f - Kamperzand 12

Zolder Val van Urk 1f - Kamperzand 12

Met de volgende link kunt u alle bovenstaande documenten in één keer samen downloaden (ZIP-bestand).

Deze 12 energiezuinige eengezinswoningen zijn geschikt voor huishoudens bestaande uit minimaal 2 personen. De huurprijs bedraagt € 633,- (prijspeil 2021).