Reageren op vrijkomende woning

Vrijkomende woningen worden door De Vooruitgang aangeboden op de website. Door de zogenoemde ‘Woonbon’ te selecteren en te verzenden reageert u op een vrijkomende woning. Deze woonbon staat op uw persoonlijke pagina ‘Mijn Pagina’ .

U kunt van woensdag 13.00 uur tot de dinsdag 12.00 uur erna reageren op een aangeboden woning. Na deze periode sluit het systeem automatisch af en kunt u niet meer reageren. 

LET OP! Bij het aanbieden van een huurwoning benoemt De Vooruitgang voorwaarden waaraan de toekomstige huurder moet voldoen. Zoals bijvoorbeeld: urgentie, de grootte van het huishouden (aantal volwassenen/kinderen) en de hoogte van het inkomen. Uiteraard kunt u alleen reageren als u aan de gestelde voorwaarden voldoet. In andere gevallen is de woning voor u niet ‘passend’ en komt u er dus niet voor in aanmerking. 


Woningzoekenden die een e-mailadres hebben opgevoerd in hun persoonsgegevens ontvangen een e-mailbericht als De Vooruitgang vrijkomende woningen publiceert op de website. Hier kunt u geen rechten aan ontlenen, dit is slechts een geheugensteuntje!
Inloggen Mijn pagina