13 november 2013

De Vooruitgang start woonwensenenquête

De Vooruitgang wil meer inzicht in de woonwensen van de ingeschreven woningzoekenden van 65 jaar en ouder. Sommige hebben zich ingeschreven maar nog nimmer gereageerd op vrijkomende woningen, andere reageren weer regelmatig. Iedere woningzoekende heeft daar zo zijn redenen voor.

Om de woningzoekenden zo goed mogelijk te bedienen horen wij graag welke wensen er leven en wat de achtergronden zijn voor bepaalde beslissingen onder woningzoekenden.
De uitkomsten van deze enquête kunnen voor De Vooruitgang aanleiding zijn om haar vastgoed- en huurbeleid aan te passen. 

De vragenlijst start met een tweetal vragen over de huidige woning. Daarna volgen vragen over verhuisgeneigdheid en redenen om wel of juist niet te verhuizen.

Ingevulde enquêtes met naw gegevens maken kans op één van de vijf ‘Bottertjes’ cadeaubonnen ter waarde van €30,-  Dit is echter niet verplicht.De Vooruitgang hoopt dat velen de moeite willen nemen deze korte enquête in te vullen.
Met een grote respons kan De Vooruitgang woningzoekenden in de toekomst nog beter van dienst zijn. Wij ontvangen de ingevulde enquête graag uiterlijk 30 november a.s. retour.