Klantenpanel

Geef regelmatig uw mening en maak ons beter

Bent u huurder of woningzoekende bij De Vooruitgang en ziet u regelmatig zaken die beter kunnen? Of heeft u vaak ideeën waar De Vooruitgang iets aan zou kunnen hebben? Meld u dan aan voor het online klantenpanel.

Hoe werkt het?

Via een korte vragenlijst kunt u zich aanmelden voor het online klantenpanel. Na uw inschrijving wordt u via e-mail uitgenodigd om korte online vragenlijsten in te vullen. U kunt zich op elk gewenst moment weer uitschrijven.

Wie voert het onderzoek uit?

De Vooruitgang en Huurdersorganisatie VHV hebben het digitale klantenpanel opgezet in samenwerking met onderzoeksbureau MAGIS Marketing & Research BV. Deze onafhankelijke partij beheert het panel en voert de onderzoeken uit namens Huurdersorganisatie VHV en De Vooruitgang. Uw vragen kunt u stellen via klantenpanelvooruitgang@gmail.com.

Hoe kunt u zich aanmelden?

Wilt u ook helpen De Vooruitgang te verbeteren? Meld u dan aan voor het klantenpanel. U maakt dan bij elk onderzoek kans op een 'Bottertje'.

Wat doen we met uw mening?

Als wij weten waar u als belanghebbende behoefte aan hebt, kunnen wij en de huurdersorganisatie VHV onze dienstverlening verbeteren. Bijvoorbeeld door onze huurdersraadpleging beter te maken. Of door gerichter over bepaalde thema's in gesprek te gaan met de gemeente en/of de VHV om het nog gemakkelijker te maken voor u.