Sleutels aanvragen

De bestelprocedure van (extra) huissleutels en elektronische tags/transponders verschilt en is afhankelijk van het type woning dat u van ons huurt. Hieronder lichten we dat toe. 

 • U bent huurder van een eengezinswoning

  Extra huissleutels van eengezinswoningen kunnen bij een reguliere slotenmaker worden gedupliceerd. De kosten voor het na laten maken van (extra) sleutels zijn voor rekening van de huurder. Het is NIET nodig om de aanvraag van extra huissleutels van eengezinswoningen via De Vooruitgang te doen.

 • U bent huurder van een appartement

  Extra huissleutels en/of een elektronische tag/transponder voor appartementen kunt u via onderstaand 5-stappenplan aanvragen. De kosten voor een extra sleutel of een elektronische tag/transponder bedragen € 35,00 per stuk. Let op: dit is géén waarborgsom, het zijn eenmalige administratiekosten die De Vooruitgang in rekening brengt.

  Foto van voor- en achterzijde sleutel
  Foto's uploaden
 • Sleutels van postkastjes

  Bovenstaand stappenplan geldt NIET voor het bijbestellen van postkastsleutels. Deze kunnen bij een reguliere slotenmaker worden gedupliceerd. De kosten voor het na laten maken van (extra) postkastsleutels zijn voor rekening van de huurder. Het is NIET nodig om de aanvraag van extra postkastsleutels via De Vooruitgang te doen.