10 november 2023

Nieuwe bewoners ‘Oude Seinpaal’ nemen sleutel in ontvangst

Medewerkers van Stichting Woningbeheer De Vooruitgang overhandigden op woensdag 8 en donderdag 9 november aan alle nieuwe bewoners van de 54 nieuwe, duurzame appartementen aan de Wester Ven in Volendam de sleutel van hun nieuwe woning. 

Nieuwe bewoners ‘Oude Seinpaal’ nemen sleutel in ontvangst

De nieuwe bewoners reageerden enthousiast! We spraken Romy Bootsman (26), Rick Bond (24) en Paul Tol (24). Zij stonden al geruime tijd ingeschreven voor een sociale huurwoning bij De Vooruitgang. Dankbaar namen ze de sleutel in ontvangst. Paul: “De sleuteloverdracht was leuk, een medewerker van De Vooruitgang leidde ons enthousiast rond en bood uitleg over belangrijke zaken in het wooncomplex. Het was even wennen om de woning na maanden eindelijk van binnen te kunnen zien. Maar ik ben zeer tevreden!”

Het wooncomplex dat op de plek van voormalige sporthal De Seinpaal is gebouwd, is op dinsdag 7 november officieel opgeleverd door Mercuur Groep, hoofdaannemer van het nieuwbouwproject. Bij de bouw is veel aandacht besteed aan het minimaliseren van de energiekosten. De woningen zijn volledig gasloos en het dak van het wooncomplex is uitgerust met zonnepanelen. De gemeente legt de komende weken de laatste hand aan het straatwerk en de parkeerruimte.

De Vooruitgang wenst de nieuwe bewoners veel woonplezier toe!

Nieuwe bewoners ‘Oude Seinpaal’ nemen sleutel in ontvangstNieuwe bewoners ‘Oude Seinpaal’ nemen sleutel in ontvangstNieuwe bewoners ‘Oude Seinpaal’ nemen sleutel in ontvangst