28 april 2017

Nieuwe openingstijden

Vanaf maandag 1 mei 2017 passen wij onze openingstijden aan om u beter van dienst te zijn. Bewoners en relaties communiceren steeds meer digitaal en verwachten 24-uurs online dienstverlening. Maar bewoners hebben ook (meer) tijd en aandacht nodig om zaken goed en persoonlijk te bespreken. De Vooruitgang wil aan beide vragen en verwachtingen zo goed mogelijk tegemoet komen. Vanaf maandag 1 mei zijn wij ’s middags alleen op afspraak geopend.

Tijden veranderen...
Door de openingstijden van ons kantoor per 1 mei 2017 aan te passen, willen we beter aansluiten bij de wensen van de klanten. We merken dat steeds meer bewoners via de digitale snelweg met ons communiceren (email of online reparatieverzoek indienen) en de gesprekken op ons kantoor vinden meestal op afspraak plaats.
Helaas is er voor sommige gesprekken niet altijd voldoende tijd om alle (persoonlijke) vragen te beantwoorden. De Vooruitgang vindt het belangrijk om tijd te nemen voor de huurders, zodat zij zich gehoord voelen. Vandaar dat wij voortaan ’s middags op afspraak werken. Dit is een efficiëntere manier van werken voor u én De Vooruitgang.

Wat betekent dit voor u?
De Vooruitgang is vanaf maandag 1 mei 2017 in de middag alleen op afspraak geopend. Iedere werkdag kunt u ons ‘s ochtends bellen of zonder afspraak binnenlopen. ’s Middags werken wij alleen op afspraak. Vrijdagmiddag is ons kantoor gesloten. Vanzelfsprekend blijft De Vooruitgang voor spoedgevallen altijd bereikbaar op telefoonnummer  075-6701701 (alarmcentrale)

www.devooruitgang.com
Op www.devooruitgang.com kunt u veel zaken zelf regelen of een reparatieverzoek indienen.
Indien u met een medewerker een gesprek wilt hebben, maak dan vooraf een afspraak. Dit is even wennen, maar het heeft veel voordelen. Zo hoeft u niet meer te wachten als u onverwachts langskomt, is er voldoende tijd voor het gesprek en kunnen wij ons voorbereiden om u beter te woord te staan.

Maandag t/m donderdag
08.00 tot 12.00 uur : Kantoor open en telefonisch bereikbaar
13.00 tot 16.30 uur : Alleen op afspraak en telefonisch bereikbaar

Vrijdag
08.00 tot 12.00 uur : Kantoor open en telefonisch bereikbaar

Spoedgevallen
Voor spoedgevallen kunt u ons altijd (24 uur per dag, 7 dagen per week), bellen op 075-6701701.