11 februari 2015

Vrijkomende huurwoningen en reageren via het internet

Vrijkomende huurwoningen worden gepubliceerd in het woonruimteverdeelmodel. De reactieperiode, indien er vrijkomende huurwoningen zijn, loopt van woensdag 12:00 uur tot de volgende woensdag 12:00 uur.

Indien u bij De Vooruitgang ingeschreven staat als woningzoekende krijgt u automatisch een mail van De Vooruitgang met daarin het aanbod met vrijkomende huurwoningen. Het is daarom van belang dat De Vooruitgang een geldig emailadres van u of van een contactpersoon in ons systeem heeft staan. 

Inloggen
U staat ingeschreven bij De Vooruitgang en heeft uw inschrijving betaald. U heeft een brief en/of e-mail gekregen met uw inloggegevens. Type bij ‘ Inloggen Mijn Pagina’ uw inschrijfnummer en uw wachtwoord. Klik vervolgens op Inloggen.

Aanbod
U bent ingelogd en u heeft uw gegevens gecontroleerd. Ga dan naar ‘Aanbod’. Nu kunt u kijken of bij de vrijkomende woningen een woning staat waar u op wilt reageren.

Woonbon
De door u aangeklikte woning wordt automatisch opgenomen in de woonbon. Als u toch niet wilt reageren, dan kunt u de reactie op de woning verwijderen door op het rode kruis te klikken. U stuurt de woonbon definitief in als u op ‘Woonbon insturen’ klikt. 

U kunt elke reactieperiode maar één keer de woonbon insturen. Zorg ervoor dat al uw reacties in de woonbon staan voordat u klikt op ‘Woonbon insturen’. Wilt u op nog een andere woning reageren die bij het aanbod staat? Klik dan weer op ‘Aanbod’ en klik op de woning waarop u ook nog wilt reageren.

Mijn reacties
Onder het tabblad ‘Mijn reacties’ kunt u uw ingestuurde woonbonnen zien. Hier ziet u een overzicht van alle door u ingestuurde reacties en het aantal ingestuurde reacties op de type woningen. Hier kunt u ook controleren of uw reactie is geregistreerd in het systeem. Is dit niet het geval in de reactieperiode van een vrijkomende huurwoning neem dan zo spoedig mogelijk contact met ons op via info@devooruitgang.com of via telefoon 0299-399960. Uw positie is pas zichtbaar vanaf donderdag 12:00 uur.

Verantwoording
Onder het tabblad ‘Verantwoording’ kunt u zien hoeveel reacties er in totaal waren op de woning en hoeveel reacties de woningzoekende had op dit type woning aan wie de woning is toegewezen.

Meer informatie
Op www.devooruitgang.com vindt u meer informatie over onderwerpen die betrekking hebben op huren. Bovendien kunt u er diverse brochures en formulieren downloaden. Uiteraard zijn wij ook telefonisch bereikbaar als u verder nog vragen heeft.
De medewerkers van De Vooruitgang staan iedereen graag te woord en zijn bereikbaar van maandag t/m donderdag van 8.00 tot 12:00 uur en van 13:00 tot 17.00 uur en vrijdag van 08.00 tot 12.00 uur.