Sleutels bestellen

De bestelprocedure van (extra) huissleutels en elektronische tags/transponders verschilt en is afhankelijk van het type woning dat u van ons huurt. Hieronder lichten we dat toe. 

U bent huurder van een eengezinswoning

Extra huissleutels van eengezinswoningen kunnen bij een reguliere slotenmaker worden gedupliceerd. De kosten voor het na laten maken van (extra) sleutels zijn voor rekening van de huurder. Het is NIET nodig om de aanvraag van extra huissleutels van eengezinswoningen via De Vooruitgang te doen.

U bent huurder van een appartement

Extra huissleutels en/of een elektronische tag/transponder voor appartementen kunt u via onderstaand 5-stappenplan aanvragen. De kosten voor een extra sleutel of een elektronische tag/transponder bedragen € 35,00 per stuk. Let op: dit is géén waarborgsom, het zijn eenmalige administratiekosten die De Vooruitgang in rekening brengt.

1. Verstuur uw aanvraag
Wij ontvangen graag per e-mail de volgende gegevens van u:
- Naam
- Adres
- Telefoonnummer
- Nummer op de sleutel (n.v.t. bij bestelling van tag/transponder)
- Foto van voor- en achterzijde (n.v.t. bij bestelling van tag/transponder)
- Aantal bij te bestellen sleutels/tags/transponders
- Reden aanvraag: extra/verlies

2. Betaal de kosten
U voldoet eenmalig de kosten à €35 per sleutel/tag/transponder via de betaallink die wij u hebben verzonden in de aanvraagbevestiging.

3. Bestelling
Na ontvangst van de betaling wordt uw sleutel of tag/transponder besteld.

4. Bestelling gereed? U ontvangt van ons een e-mail
Wij brengen u per e-mail of telefonisch op de hoogte wanneer de sleutel of tag/transponder gereed ligt voor ophalen.

5. Plan afspraak met ons in
Plan een afspraak met ons in - als u dat nog niet had gedaan - om de sleutel en/of tag/transponder op te komen halen. Een afspraak inplannen kan telefonisch (0299-399960) of per e-mail (info@devooruitgang.com).

Sleutels van postkastjes

Bovenstaand stappenplan geldt NIET voor het bijbestellen van postkastsleutels. Deze kunnen bij een reguliere slotenmaker worden gedupliceerd. De kosten voor het na laten maken van (extra) postkastsleutels zijn voor rekening van de huurder. Het is NIET nodig om de aanvraag van extra postkastsleutels via De Vooruitgang te doen.