28 december 2021

18 appartementen Kamperzand in rap tempo de lucht in

Sinds op 20 oktober de 1e paal is geslagen bij project Kamperzand is er flink wat werk verzet. Van den Hogen Bouwbedrijven was de afgelopen twee weken bezig met het leggen van de verdiepingsvloer en bracht daarin leidingwerk aan zodat de vloer kon worden gestort. Dat is inmiddels gereed! Op dit moment ligt de bouw vanwege de kerstvakantie twee weken stil. 

18 appartementen Kamperzand in rap tempo de lucht in

Na de kerstvakantie volgt het werk elkaar snel op. Er wordt dan gestart met het gevelmetselwerk. Daartoe zijn de gevelkozijnen en de profielen al gesteld zodat Van den Hogen vanaf 10 januari direct kan beginnen met metselen. Medio januari volgt opnieuw een mooie mijlpaal, de staalconstructie wordt dan geplaatst. Daarop rusten straks de betonnen galerijplaten welke met een zware kraan worden gehesen en op de juiste plek op de staalconstructie worden geplaatst. Wat volgt zijn de binnenwanden op de 1e verdieping en begin februari zullen we alweer de volgende verdiepingsvloer zien. Het gaat snel!

Nieuwbouwproject ‘Kamperzand’ is de tweede fase van het nieuwbouwproject op de locatie waar de voormalige basisschool ‘de Blokhwere’ was gevestigd. Het plan omvat de nieuwbouw van 18 energiezuinige seniorenappartementen van gemiddeld 77m2.

Lees meer over dit project op onze projectpagina ‘Kamperzand’.

18 appartementen Kamperzand in rap tempo de lucht in18 appartementen Kamperzand in rap tempo de lucht in18 appartementen Kamperzand in rap tempo de lucht in18 appartementen Kamperzand in rap tempo de lucht in18 appartementen Kamperzand in rap tempo de lucht in