19 oktober 2023

Burgemeester Lieke Sievers onthult ‘De Zonnebloem’

Burgemeester Lieke Sievers onthult ‘De Zonnebloem’

Burgemeester Lieke Sievers onthulde op woensdag 18 oktober op feestelijke wijze kunstwerk ‘De Zonnebloem’. Het kunstobject prijkt aan de gevel van wooncomplex Kamperzand en is gemaakt door kunstenaar Rob Cerneüs. Het wooncomplex staat op de locatie van de voormalige basisschool ‘de Blokwhere’ en omvat 18 appartementen voor senioren. Het complex is in 2022 opgeleverd.

Rob Cerneüs is beeldend kunstenaar met een atelier in Warder en een galerie in Monnickendam. Met ‘De Zonnebloem’ brengt hij de bewoners van Kamperzand onder andere positieve levenskracht, bewondering en groei, passend bij de eigenschappen van een zonnebloem.

Naast nieuwbouwproject Kamperzand, creëerde Rob ook kunstwerken voor de nieuwe woonlocaties Riepel en Oude Seinpaal. De officiële onthullingen hiervan volgen binnenkort.

Burgemeester Lieke Sievers onthult ‘De Zonnebloem’Burgemeester Lieke Sievers onthult ‘De Zonnebloem’Burgemeester Lieke Sievers onthult ‘De Zonnebloem’Burgemeester Lieke Sievers onthult ‘De Zonnebloem’Burgemeester Lieke Sievers onthult ‘De Zonnebloem’Burgemeester Lieke Sievers onthult ‘De Zonnebloem’Burgemeester Lieke Sievers onthult ‘De Zonnebloem’